Slideshow Image 1
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2
Slideshow Image 2

Christelijk Conferentie Centrum "DE ARK"

Sellingerstraat 75, 9561 TA Ter Apel

Welkom in "DE ARK"U bent van harte welkom in De Ark
Het is ons een bijzonder genoegen u het programma 2017 te mogen aanbieden.
Met ons programma willen wij u een helder inzicht geven in dat wat er allemaal mogelijk is,
en wat er zoal georganiseerd wordt in ons conferentie centrum 'De Ark'.


Wij hopen dat wij u in 2017 mogen begroeten
Ligging van "DE ARK"
U vindt 'De Ark' in Ter Apel, het Zuidoostelijke puntje van de provincie Groningen. Ter Apel wordt wel De 'Poort van Westerwolde' genoemd. De streek 'Westerwolde' herbergt naast leuke dorpjes ook en een oud vestingstadje. In dit gebied liggen ook de dorpen Sellingen, de 'Parel van Westerwolde' en Vlagtwedde, het 'Hart van Westerwolde'. Daarnaast ligt Ter Apel tussen het idyllische Drenthe en het mooie en weidse Duitse Emsland. Kortom, u kunt in de directe omgeving van 'De Ark' volop genieten van de prachtige flora en fauna van deze rustige streek waarbij er volop wandel-, fiets- en ontspanmogelijkheden zijn.

Het geloof in God centraal
Met ons gebouw 'De Ark' bieden wij u een eenvoudige maar goede en gezellige accommodatie waar u zich snel thuis zult voelen. Daarnaast beschikken wij over een mooie en rustige binnentuin achter het gebouw. Naast het aanbod en genot van rust en ontspanningsmogelijkheden, willen wij toch vooral een huis zijn waarin het geloof in de drie-enige God centraal staat. Verder kunt u bij ons ook terecht voor pastorale begeleiding in de verschillende zorgarrangementen of in een begeleid wonen project.

Tal van Conferenties :
Op de website vindt u tal van conferenties waarin geloofsversterking, herstel, toerusting en bemoediging uit en door het Woord van God een belangrijke plaats innemen. U kunt een keuze maken uit bemoedigingsweken, vakantieweken, themaweken, ontspanweken, pastorale weken, vrouwenconferenties e.d. Bijzonder daarbij zijn de conferenties tijdens de christelijke feestdagen. De verschillende conferenties vinden altijd onder leiding van een door ons uitgenodigd gastechtpaar plaats. Zij trekken de hele week (midweek) met u op en verzorgen de dagsluitingen en studies. Het spreekt natuurlijk voor zich dat u vrij bent in het wel of niet deelnemen aan de activiteiten, maar de ervaring leert dat het ontmoeten van en het samen optrekken met de andere gasten bij een ieder de voorkeur geniet. Kortom, samen met onze gemotiveerde medewerkers staan wij u ten dienste met een eenvoudige maar goede verzorging en persoonlijke aandacht. Daarom vindt u op deze website ook tal van conferenties waarin geloofsversterking, toerusting en bemoediging uit en door het Woord van God een belangrijke plaats inneemt.Jan Hendrik en Rita Meinema
Locatie Manager De Ark.
Wij hopen dat u een keus kunt maken en wij u in 2017 mogen begroeten in één of meerdere weken en u tijdens uw verblijf in 'De Ark' een zegen van God mag ontvangen!


Namens het management,

Tot ziens in De Ark !